Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (7.56 secunde)
Prea putini sau chiar nimeni, daca este sa ne luam dupa rapiditatea cu care cei care se dau drept modele demne (?!) de urmat, adica vedetele autohtone, ajung si la cununie, dar si la divort.
Pe unul din posturile specializate in talk-show-uri nocturne care fac audienta la o parte a populatiei prin scandal si extravaganta a ideilor... nu mica mi-e mirarea de a o revedea pe doamna Bahmuteanu.
Nefiind siliti sa se lupte cu greutatile, acestia incep sa dea semne de o nervozitate excesiva, pe cat de nedorita, pe atat de neasteptata pentru cei care i-au inconjurat cu toata dragostea. Spectacolul penibil pe care il ofera in ultima vreme cele doua formatiuni care compun alianta D.A.
Sincer sa fiu, proportiile pe care le-a luat scandalul de la CNSAS au fost pentru mine o surpriza. ... Sa fi fost vacarmul pe care l-au facut televiziunile doar o sansa de tele-flecareala in plus, fara un suport autentic in Romania de dincolo de Chitila?
Galceava din sanul Aliantei a luat o turnura de-a dreptul dramatica pentru cei care sperau ca PNL-ul si PD-ul vor putea coabita in pace si armonie pe vecie.
Cruciada linguselii absolute, careia ii cad victima presedintii in primii doi ani de mandat, consta nu atat in folosirea catifelei pentru a sterge la fund inaltul ins, cat mai ales in folosirea ghioagei pentru a-i lovi pe cei care indraznesc sa-l mustre.
Din ianuarie 2005, Basescu a iesit pe piata cu scenariul asta. ... Ii placuse prea tare sa fie mereu pe televizoare, sa vorbeasca la mitinguri prin diferite orase, sa faca mai ales bai de multime. ... Dar PD va merge pe liste comune cu PNL, cum afirma cu jumatate de gura?
Pe Traian Basescu nu-l iubeste subtilitatea. Intre Domnia sa si nuanta e un divort ca intre omul cavernelor si mancatul cu tacamuri de argint.
Slovenia a trecut la noua moneda, a treia in 16 ani, intr-un entuziasm nemaiintalnit la niciuna dintre tarile zonei, reducand la 15 zile procedurile de divort cu tolarul, moneda independentei in circulatie din 1991. ... cresterea este bazata pe consum.
E ca si cum doi soti in prag de divort ar dori inca sa para o familie ferice. ... Teoretic, PD si PNL ar fi putut merge pe liste comune in alegerile europene.
Un barbat de 72 de ani a fost arestat preventiv ieri, dupa ce si-a torturat ore in sir sotia cu care se afla in divort.
Divortul dintre partidele castigatoare ale alegerilor din 2004 este deja un fapt implinit, cu atat mai mult cu cat ambii "parinti" ai Aliantei, recte domnii Basescu si Tariceanu, au declarat pe fata ca nu mai este nicio sansa de impacare.
Functionarea unui astfel de sistem in Romania este utopica din mai multe puncte de vedere, evidente, si pe care nu o sa le detaliez. ... Struto-camila romaneasca mostenita de pe vremea FSN-ului atotputernic trebuie suprimata.
Tot o lovitura de imagine incercase Becali si in vara, odata cu instalarea lui Hagi pe banca tehnica, numai ca interesele echipei au primat in detrimentul unui "divort" urat, ce a lasat urme adanci.
Cu nonsalanta, ori de cate ori a fost interpelat pe aceasta tema, Bush a raspuns ca treburile statului pot fi rezolvate din orice punct al tarii, si nu doar din Biroul Oval al Casei Albe.
Cum-necum PSD-ul a iesit din alegeri mult mai bine decat se asteptau chiar si cei mai infocati fani ai celor trei trandafiri pe fond rosu aprins.
Motivul - cumplit de ilogic - sa nu il piarda la divort. ... Traim pe un continent unde altii se chinuie sa afle secretele universului prin experimente mamut iar unii spera sa gaseasca leacuri pentru boli noi, moderne si letale. ... Si noi speram sa le avem pe toate astea.
pe care le practic cu o mare pasiune. ... Iar rezultatele vorbesc de la sine si faptul ca rezistam pe piata cand toate sunt asa cum sunt. ... Chiar si sanatatea, pentru ca starea de boala exista deoarece noi lasam sa se intample asta, deci nu putem invinui pe nimeni.
Dupa mai bine de trei ani de cand a divortat de fostul ei partener de viata, dupa o casnicie care a durat 22 de ani, actrita sustine ca acum s-a regasit si se pune pe ea pe primul loc, mai ales ca in timpul casniciei de multe ori se neglija si se afunda in munca.
Larisa Dragulescu si-a gasit fericirea la doar patru luni de la divortul de fostul sot, Marian Dragulescu. Relatia roscatei este inca la inceput, motiv pentru care este destul de rezervata si sustine ca ar vrea sa-l cunoasca mai bine.
google-analytics.com